Gooi oude borden niet weg: ervaren huisvrouwen hebben 7 nuttige manieren gevonden om ze te gebruiken

Gooi oude borden niet weg: ervaren huisvrouwen hebben 7 nuttige manieren gevonden om ze te gebruiken

Als je een huishouden runt, weet je dat er altijd dingen zijn die je kunt hergebruiken of op een creatieve manier kunt gebruiken. Oude borden zijn daar een goed voorbeeld van. In plaats van ze weg te gooien, kunnen ervaren huisvrouwen ze op verschillende manieren nuttig inzetten. Laten we eens kijken naar 7 handige manieren om oude borden te gebruiken.

1. Decoratieve schalen

Oude borden kunnen worden omgetoverd tot prachtige decoratieve schalen. Verf ze in een levendige kleur of versier ze met patronen en gebruik ze vervolgens als fraaie opbergmanden voor fruit, noten of andere kleine items.

2. Onderzetters

Borden kunnen ook worden gebruikt als onderzetters voor warme of koude dranken. Plaats ze onder je kopjes of glazen om tafelbladen te beschermen tegen vlekken en krassen.

3. Schilderijen

Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik oude borden als canvas voor schilderijen. Je kunt er prachtige landschappen, portretten of abstracte kunstwerken op maken.

4. Plantenhouders

Oude borden kunnen worden omgetoverd tot leuke plantenhouders. Plaats er een klein potje met een plant in en je hebt een mooi decoratief element voor in huis.

5. Serveerplateaus

Gebruik oude borden als serveerplateaus voor hapjes, kaas of andere lekkernijen. Ze geven je presentatie een unieke en persoonlijke touch.

6. Sieraden-opbergdoosjes

Oude borden kunnen ook worden gebruikt als opbergdoosjes voor sieraden. Bedek ze met stof of leer voor een elegant uiterlijk.

7. Kaarsenhouders

Tenslotte kunnen oude borden worden gebruikt als houders voor kaarsen. Plaats een kaars in het midden en je hebt een sfeervolle decoratie voor je woonkamer of eettafel.

Als je oude borden hebt liggen, hoef je ze dus niet meteen weg te gooien. Met een beetje creativiteit en vindingrijkheid kun je ze op allerlei manieren hergebruiken en een nieuw leven geven. Probeer deze 7 handige tips eens uit en geef je oude borden een tweede kans!

Gerelateerde Berichten